ACLU5/ACLU6 NM-A281 REV:1.0 základní deska pro Lenovo G50-45 notebook, desky s A4 A6 A8 CPU DDR3 100% testováno

w15967

1 108.57 Kč

Počítačové Komponenty

Tagy: motorola radius p200, aclu5 aclu6, 5742g desce, lenovo m92p, Základní DESKA

  • Popis
  • Recenze

  • Velikost Paměti: Integrované
  • Palubní Paměti: NO
  • Kompatibilní Značka: Lenovo
  • Původ: Pevninské Číně
  • Podpora Velikost Obrazovky: 15 palců
  • Typ Paměti: DDR3
  • Na palubě SSD: NO
  • GPU Model: Integrované
  • CPU: A4 A6 A8
  • Značka: XINTUOCENTURY
  • Chipset: další
  • Grafická Karta Typ: Integrované
  • S CPU: Ano

Upozornění:

Vážený zákazníku, na desce je elektronický výrobek.Instalace musí zajistit, že všechny ostatní funkce počítače (notebook) fungují normálně.Namontujte desku pod podmínkou, výpadku napájení, jinak to bude snadno spálit základní deska, a základní deska bude poškozen z osobních důvodů.Neposkytujeme záruční servis!Pokud narazíte na jiné problémy s instalací, můžete vždy konzultovat s naším on-line zákaznický servis, jsme vám poskytne pomoc a odpovědi! ! !

Základní Deska Podrobnosti Vážený Pane/Paní.Následující je detail desce obrázky, které jsme se prodávají v tomto odkazu.Některé model mají různé konfigurace,Prosím, laskavě zkontrolovat zprávu před nákupem.Pokud máte nějaké váhání, prosím, kontaktujte nás.To je naše potěšení, aby vám sloužit.

Kupující ukázat

Základní Deska Test

Před odesláním.budeme se plně otestovat pro themotherboard.test zahrnovat obrazovky,klávesnice,baterie,wifi a USB,výstupní konektor.Také jsme se poslat testovány foto beforeshipping.následující je některé fotografie z našich testingprocess.

Obrovské Zásoby

Jsme více než 10 let notebooku motherboardprofessinal prodejce v Číně.máme desítky tisíc základní deska na skladě a stovky ofwholesale klienty z celého světa.Vítáme velké množství nákupu, a bude poskytovat těch nejvíce konkurenceschopné ceny a kvality.

Obrovský prodejní každodenní

Více řad a modelů

Vzhledem k časově omezené.Některé z modelu mají notupload v našem obchodě.pokud nemůžete najít model v obchodě.prosím, neváhejte a kontaktujte naši customerservice.my vám odpovíme v čase.Balíček

Deska bude balení s bublina vzduchu.Professnalpack bude chránit základní desky uložit do yourhand.Prosím, trpělivě čekat na váš balíček.FAQ 1: Může to být dodávány pomocí jiných metod? ---Ano, prosím, kontaktujte mě.Většina balíčky jsou doručovány www.bistroufortny.cz Standard Zdarma! 2: Jak zaplatit za objednávku? ---Prosím platit Alipay, Visa, Kreditní Kartou, Western Union, Pay-pal. 3: Dodací lhůta? ---To obvykle trvá 5-14 pracovních dnů.Pokud chcete, aby se dospělo rychle, můžete zvolit rychlejší způsob dopravy: DHL, EMS, FedEx a další logistiky. 4: musím platit daně? ---To záleží na kupující místní celní předpisy.Tato položka cena nezahrnuje žádné daně a dovozní cla. 5: Záruka? ---30 dní (záruční doba bude vypočtena poté, co kupující podepíše balíček) 6: Jsme profesionální velkoobchodní, pokud potřebujete koupit více, než 3 kusy.Prosím, kontaktujte nás, budeme poskytovat nejlepší ceny a nejlepší služby.

Prosím 5-hvězdičkový Recenze

Pokud jste spokojeni s našimi projekty a služby, prosím, dejte nám pozitivní 5-hvězdičkový zpětnou vazbu,děkuji moc.To je naše potěšení, aby jste spokojeni s našimi projekty a služby.Prosím, dejte nám vědět před odesláním negativní zpětnou vazbu.Můžeme zaručit, že se budeme snažit v našich silách, aby se váš nákup příjemnější.

Po-prodejní servis politiky Poznámka: Sporů bez jakékoliv komunikace, nebudou přijaty. 1. Poskytují vynikající testování s 30 dnů záruka. (Elektronické produkty vyžadují odborné znalosti.Pokud nejsou dobré na opravy počítačů, vyhledejte, prosím, pokyny k nákupu.Pokud základní deska vyhoří, protože to, nebudeme poskytovat záruční servis) 2. Pokud to je problém s deskou, kupující a prodejce jsou zodpovědní za nahrazení přepravní náklady.Kupující muset zaplatit navíc expediční poplatek, pokud se mění na jiné modely. 3. Pokud to je problém s deskou, prodávající akceptuje vrácení peněz, ale kupující nese náklady na dopravu. 4. Žádost o vrácení peněz je nesmyslné, a kupující koupil špatný model.Pouze 80% z objednávky, bude vrácena.Pokud na základní desce je poškozen.Jsme odmítnout vrácení peněz, prosím, komunikovat také řešení s prodávajícím. 5. Vrácené zboží by měla být za předpokladu, s sledovací číslo, nejlépe přijaté v rámci záruční doby.

Anonymous

2022-10-04

Skvělé, funguje to.

Anonymous

2022-11-19

Box přišel s otvory, dopravce ostění. Bála jsem se, že by to mohlo být rozmazlený, ale prodejce, dobře zabalené!!!! V vzhledu, nový nuly, že to nebyl dosud nainstalován. Objednal jsem si na procesor A6, začal jsem nula, aniž by tančí s bubns!!!!!! Jediný nepayan baterii na BIOS. Ale příjemným bonusem byla přítomnost nainstalované chladič na procesor a pájené grafická karta!!!!!!!!, i když jsem to objednal bez toho. Se zásilkou vytáhl na poslední, možná testil, komunikace podporuje, poslal video zprávu, že pracuje. Šel jsem za měsíc se navíc na Irkutsk oblasti. Prodejce doporučuji na 100% děkuji!!! Budu testovat mé práce notebook!

Zanechat recenzi